Art Gent/B.Art

 
  News September 2024
caps-nl


C.A.P.S. (Contemporary Art Projects) is een nieuw kunstplatform dat ontstaan is na de sluiting van CypresGalerie te Leuven, waar we de afgelopen jaren instonden voor de dagelijkse leiding en artistieke invulling. Met deze opgedane ervaring wil C.A.P.S. zich profileren als beeldende kunstplatform met bijzondere aandacht voor Belgische kunstenaars, zowel ontluikend talent als mid-career artists en éminences grises. C.A.P.S. zal zich de eerste tijd manifesteren als nomadisch initiatief dat op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel zal neerstrijken en vaak in samenwerking met andere organisaties/galeries tijdelijke initiatieven zal ontwikkelen.


 

Art Gent/B.Art

C.A.P.S. maakt voor de eerste keer zijn opwachting op Art Gent/B.Art dat dit jaar plaatsvindt van 30/11 tot 3/12/2013 in Flanders Expo Gent.

 

We zullen daar werk voorstellen van beeldhouwer/tekenaar/illustrator Koenraad Tinel, schilder Jan De Wachter en met de steun van SABAM FOR CULTURE brengen we een selectie werken van de begin dit jaar overleden meester Roger Raveel.

 

nl1-paintings2

 

U kunt gratis kaartjes bekomen, stuur een mailtje met naam en adres op info@c-aps.be of download uw toegangskaarten via de unieke code 7YHGZ
=> www.artgent.be – bezoekers - tickets online – klik hier om uw online ticket te downloaden - promotiecode 7YHGZ invullen – gratis ticket downloaden – ticket uitprinten - klaar!

 

Meer info op http://www.bartfair.be/

 

 

   sabamforcult-logoartgentbart

---
www.c-aps.be | contact |